Thursday, November 3, 2011

random message

i check my fb inbox this morning, and there is this 1 message from someone i didn't know write

"Hai
You're a good writer :) I stumble your note on Malaysia-Indonesia relationship while browsing the FB notes.

Teruskan menulis. Siapa tahu mungkin suatu hari nanti kamu boleh jadi seorang pengarang..kolumnis..? :) All the best!"

dan saya sgt hepi! mungkin kalau ada rezeki memang tertarik untuk menulis secara serius. dari dulu my sis offer me to try write anything for any magazine of DBP, since she works there, and she thinks that some of my writing is good, tapi sampai skrg tak buat2 lagi.

mungkin nantiii :D

5 comments:

sheryzan said...

Welcome back~just read ur 4posts and yup, u should write.

ruffey said...

terima kaseh sheryzan! makin bersemangat. at least now i later i become a writer, i know i have 2 readers already, the stranger that msg me on fb, and u. :P

sheryzan said...

Haha, sure enough not only us two, should it be Diari Dokter? =D

P/s: those di sebalik pantun hutang emas, ah, stumble. How can u think that? Haha.

ruffey said...

diari dokter? not interestinglah nak tulis benda2 berkaitan medicine nih. hehe. i want to write about things mcm social, politics, arts, poetry, dan lain2. so balanced sikit hidup, arts and sciences ;-)

pantun hutang emas itu? well, that's what will happen when one have so much time to spend on things yg tak important. sedang menganggur skrg. hehe

sheryzan said...

Anything dude, sure will read. =)

Xpa, hayati masa mengganggur dengan nikmat. Dah keja klak, sekda dah ya.