Tuesday, June 14, 2011

lagu aku suka

terima kasih kepada oranglidi atas tunjuk ajar beliau, dapatlah saya add fb badge di blog ini ^_^

aku saja nak share my feveret.

1. aku tgh gila dgr lagu Sitti, artis filipina ni. genre dia bossanova. memang santai je dengar. best




2. yg ini artis Malaysia. rasanya masih indie. nak carik album dia sikit punya susah. nama beliau Reza Salleh. memang aku rasa artis kotemporari lelaki terbaik malaysia setakat ini.






kalau korang sayang aku, korang kena dgr semua lagu kat atas ni ^_^

dan, support industri muzik kita, utk Reza Salleh itu, sgt worth it beli album dia yg original.

2 comments:

A+z+i+E = AziE said...

Anuar zain suka?

Dayangku Nuraini Wahed said...

eeee rafshan sombong la nda mau baca blog aku hahaha