Monday, June 13, 2011

halo halo

wuiseh... tak pernah2 aku tinggalkan blog ni sampai sepurnama lebih lamanya.

ape nak wat, dugaan besar aku lalui beberapa minggu lalu.

cam tu lah kalo putus cinta...


haha. tapi bukan aku. bukan bukan. bukan pasal putus cinta.

erm. susah nak explen.

aku nak menaip something malam ni, tp rasa letih lak.

sok lusa lah plak.

ko suggest la apa aku patut update k :)

oh ye. aku tak reti letak badge facebook.

kalau ko rase nak add aku, sila lah ko search fb nama Raf Smoochie. sertakan msg kalo ko kenal aku kat blog k :)

3 comments:

oranglidi said...

hehe.. lupakan derita2 lalu. smoga hdup gmbira2 wokeh.

badge fesbuk? ala, cer gugel. ade kot cara dia.

oranglidi said...

http://www.tricksdaddy.com/2009/04/add-a-facebook-badge-to-your-blogger-blog-how-to.html

ni aku gugel tadi. hehe. harap mmbantu.

ruffey said...

aku hari tu try gugel jak, tak berjaya T_T

ok, aku akan coba yg ini. thanx bro :)