Wednesday, April 20, 2011

trolling the mom


aku tak paham, tapi aku rasa mom aku makin lama makin terpengaruh dengan arus globalisasi.

boleh-boleh dia bagi semangat kat facebook aku sebab aku ujian, dia tulis "caiyok caiyok!" hahah. tak lama lagi pandai la dia tulis "aja aja fighting", "ganbatte", "syabas bette", "Terbaik dari ladang", etc etc.

ni ada satu link video, one of my mom's fav song. so i guess i just try trolling her XDDD

heheheeheheheheheheheheheheheehehehehehehehehehehehe

4 comments:

oranglidi said...

ahahha.. lagu lady gaga ko sarankan? cis. aha

A+z+i+E = AziE said...

moden umi ko...mama ak, ad fb utk lpas geram jek. =P

epul said...

Haha...Hebat. mamaku, FB pun tiada. Nanti la buatkan untuk dia...

ruffey said...

oranglidi, haha. mana tau nanti dia layan. boleh dia join aku skali dok depan TV layan Lady Gaga. waaa~ haha

AziE, siyes aku tak tau mana dia bljr perkataan caiyok caiyok tu! (aku rasa dulu kat skolah kawan cina aku ajar sebuat chia you chia you, bukan caiyok caiyok hahaha)
yes, dia sgt aktif fb ok. friends dia je seribu lebih! kaget aku. haha.

epul, ko kena bikin 1 tau! 2 pun buleh. hehe