Monday, April 4, 2011

LOMO




so these photos are just some rough attempt of photoshop rendition for LOMO effect. although i agree that this photoshopping effects still nothing compare to real lomo effect using lomo cam.
i fall in love with LOMO, tapi takda duit lak kan nak beli. nanti dah beli kamera, kena beli filem plak. pastu nak fikir pasal bayar develop negatif film plak.

so kalau ada yang tertanya-tanya nak kasi present apa birthday aku nanti, well, sila-silalah jenguk kedai yg menjual kamera LOMO berhampiran anda :P


2 comments:

oranglidi said...

aritu aku ada tengok2 kat kdai, satu lomo yg klasik jual dalam 7ratus lbih kalu tak silap. tapi tu la, leceh bila pkai filem..

wah, dah mncebur dalam bidang potoshop tu.

Haziah Salleh~ said...

aku suka tu gambar menyubuk :P