Thursday, November 11, 2010

new blog

aku sedang dalam proses pembikinan blog baru.
tapi aku akan set private, kalau nak join, sila-silah emailkan email address anda ke

drraf at live dot com

blog tekidingbubus ni akan dikekalkan, tapi cuma cerita ringan-ringan je lah.

k. until then. ciao.


6 comments:

amethyst said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ruffey said...

dear amethyst. hahah.
mesti bengang gile, sebab blog ni kdg macam diari. bila belek2 entri lama, kadang aku rasa tak caya pernah tulis benda mengarut, tak penting, dan sebagainya (tapi aku rasa semua entri aku cam tu kowt XD)

by the way, i delete your comment, takut nanti your email address kena spam because u put it here =)

ann said...
This comment has been removed by a blog administrator.
amethyst said...

yup2.. dat's so true... n i started writing since i was in school so blh la imagine how childish entry2 lamer cmner kn hahahah nyesal dow...

sheryzan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ruffey said...

ann, sheryzan,

comment aku dah remove k. sebab ada emel address, nanti kena spam XD