Tuesday, September 14, 2010

5* Doctor


jadi aku suda decide untuk memupuk 5 sifat yg perlu ada pada seorang 5* doctor.


1. personaliti mempesona macam Siti Nurhaliza. seolah tiada cacat cela.




2. public relations skill macam MAS cabin-crews. takda nak marah-marah macam airlines yg satu lagi tu kan. ala, yang tambang konon-konon murah tu.
aku suka dorang ni sebab, they could talk to you almost about anything, everything, makes u feel comfortable talking to them. more comfortable lah than talking to your school counsellor kan.



3. keyakinan tahap dewa macam GaGa. ko tengok! dia pakai daging sebagai baju pun tetap vogue kan? memang tak takut caci maki kutukan hinaan cercaan orang dia ni. yakin je~


4. stamina seperti perserta triathlon. aku tak tau camna dorang boleh hebat macam ni.


5. otak seperti doktor. =)






4 comments:

::alifdalmim:: said...

suka star yg NO.1 tapi bilangan ke-2 :D

ruffey said...

hehe. cool kan? XD

aku typo tuh. patutnya aku taruk no 2. te tulis no 1. plak. tp dah correction. XD

P.S said...

daging apekah warna merah menyala sebegitu rupa?

sheryzan said...

baik bana post anik...highly recomended baca 'the magic of thinking big'...u got potential ma...walaupun aku tau ko x suka membaca..hihihi...