Friday, August 13, 2010


closest friends. this photo was taken about 10 years ago. a friend just upload this from her collection. funny how a 10 years old photo tickles a lot of memories back then.
all the good memories, seems just happened yesterday.

yang satu dah ada anak. yang satu plak baru jadi isteri orang. yang satu baru melancong ke Bandung dan shopping sakan. yang satu masih struggle di Bandung dengan assignment, ujian, dan benda-benda lain. masih ada yang tak masuk dalam gambar ni.
yang satu jadi pensyarah di KL. yang satu jadi pegawai bank di KK. yang satu lagi, oh, jadi seorang ibu juga.

best kan zaman kanak-kanak. tak pernah fikir apa akan jadi sama diri sendiri dalam 10 tahun lagi. tahun depan, atau bulan depan. sangat2 carefree.




3 comments:

Replay said...

Raf, ko baju hitam ya kan?hahaaa..nang kiut!

amethyst said...

sape yg on d left tu? n korg tgh buat ape tuh?

ruffey said...

Replay, ooh. semestinya~ heee

amethyst, left tu ishaiera tambakau. may be ko pernah nampak dia kat golfclub kot. dia rajin men golf dulu skolah.

aku pun tak tau tgh buat apa. haha. ni time ni birthday party kat umah dia.