Friday, May 28, 2010

emo?


asalamualaikum semua,

dah sangat-sangat lama kan tak update. macam kadang rasa sgt lost interest in writing anymore.
makin apathy.
makin tak berperasaan.
setiap hari fikir benda yang sama. rumah.
ya, aku sangat homesick.
kalau nak aku senaraikan apa yang aku rindu, memang endless list. tapi antaranya, kawan-kawan aku lah. sebab sini, aku macam teda kawan. sedih kan? hehe.
sabar lah. insya Allah, september 2011, selesai lah aku di sini.

akhir-akhir ni pun, memang agak emo. jadi sesuailah tema blog aku skrg, tema emo. poyo, aku tau.
macam banyak perkara menganggu jiwa, tapi tak jelas apa.

buat sementara waktu, hayatilah gambar di atas tu, dan, jangan kaitkan dengan aku ok.


aku sangat rindu zaman sekolah




No comments: