Sunday, May 30, 2010

dulu?

aku saja baca-baca kembali messages di inbox friendster aku.
dulu awal2 aku di bandung ni, fs lah yang kept my sanity. dapat aku berkomunikasi dengan kawan2 di sekolah dan matrikulasi dulu.

memang nostalgia mesej2 tuh.

saja nak berkongsi 1 mesej di sini yang aku dapat pada 3/10/2006.

"aku baru jak bc ko pny blog... aisey.. ko lah idola
aku..
rindu la ngan ko... byk ckp.. byk informasi.. keep
up.. aku prnh ckp kan yg aku jeles ngan ko.. hny
sbb ko terer bcakap... dan apa yg ko ckp ada
faktanya.. bukan macam aku d sini ni.. merapu jak
lebih... mencapap lg tu... na kan byk perkataan
baru aku dpt d s'jung ni... mcm gampang... tp d
indon kalau aku x silap, gampang tu sumthing yg
baik an.. o.kla.. salute ngan ko.. apa yg ko ckp ko
btulll2 kotakan.. I wish u all da best..."

senyum aku baca mesej kawan aku tu. waktu tu aku tulis blog di http://www.peppermintfresh.blogs.friendster.com/

aku rasa aku sangat berbeza dengan aku yang dulu...
aku macam hilang punca sekarang ni...
hilang semangat...

1 comment:

sheryzan said...

Boh gya...xda sumber cta2 semangat dah kelak...maybe kejap jak tok...jgn ilang semangat and be strong...