Sunday, May 30, 2010

dulu?

aku saja baca-baca kembali messages di inbox friendster aku.
dulu awal2 aku di bandung ni, fs lah yang kept my sanity. dapat aku berkomunikasi dengan kawan2 di sekolah dan matrikulasi dulu.

memang nostalgia mesej2 tuh.

saja nak berkongsi 1 mesej di sini yang aku dapat pada 3/10/2006.

"aku baru jak bc ko pny blog... aisey.. ko lah idola
aku..
rindu la ngan ko... byk ckp.. byk informasi.. keep
up.. aku prnh ckp kan yg aku jeles ngan ko.. hny
sbb ko terer bcakap... dan apa yg ko ckp ada
faktanya.. bukan macam aku d sini ni.. merapu jak
lebih... mencapap lg tu... na kan byk perkataan
baru aku dpt d s'jung ni... mcm gampang... tp d
indon kalau aku x silap, gampang tu sumthing yg
baik an.. o.kla.. salute ngan ko.. apa yg ko ckp ko
btulll2 kotakan.. I wish u all da best..."

senyum aku baca mesej kawan aku tu. waktu tu aku tulis blog di http://www.peppermintfresh.blogs.friendster.com/

aku rasa aku sangat berbeza dengan aku yang dulu...
aku macam hilang punca sekarang ni...
hilang semangat...

a loner...

Friday, May 28, 2010

gleek?


posing as gleek. yippie! my pestaim! tapi mood gleek tak ngam ngan emo? takpe takpe. hehe.

emo?


asalamualaikum semua,

dah sangat-sangat lama kan tak update. macam kadang rasa sgt lost interest in writing anymore.
makin apathy.
makin tak berperasaan.
setiap hari fikir benda yang sama. rumah.
ya, aku sangat homesick.
kalau nak aku senaraikan apa yang aku rindu, memang endless list. tapi antaranya, kawan-kawan aku lah. sebab sini, aku macam teda kawan. sedih kan? hehe.
sabar lah. insya Allah, september 2011, selesai lah aku di sini.

akhir-akhir ni pun, memang agak emo. jadi sesuailah tema blog aku skrg, tema emo. poyo, aku tau.
macam banyak perkara menganggu jiwa, tapi tak jelas apa.

buat sementara waktu, hayatilah gambar di atas tu, dan, jangan kaitkan dengan aku ok.


aku sangat rindu zaman sekolah




Tuesday, May 4, 2010

ini bukan entri lucah


bila ditanya apakah kelebihan lelaki dibanding perempuan?

aku blurr ok. tapi setelah memerah otak, aku jawab

"erm, bagi akulah, katalah kalau dada aku gatal, aku takda masalah untuk garu dada aku yang gatal itu di tempat awam. kalau perempuan berani tak?"

XDDD

maaf, tak berniat menyinggung sesiapa.
nantikan entri yang lebih sampah dan sia-sia.
sekian.