Monday, April 5, 2010

V, the P holder

while the P stand for Penis, no, V in this another piece of crap doesn't stand for whatever V in your mind.
V is just an initial of my friend's name. hehe.

so today, weirdest thing happened.
i want to say it was effing-funny but i am bound to rules and regulations and oath (no, not taking any oath yet) have compassion to whoever seeking doctors for treatment of their illness.

me and her (V) went to operation theater to observe another operation, only to find out the patient to be operated was having a condition called siliconoma penis.

adeh, susah nya speaking.

jadi macam ni, patient tu, penis dia rosak.
memang secara luaran, burok la.
semuanya sebab, dia pernah melakukan prosedur 'silicon injection' pada penis dia, untuk diperbesar. ooh, prosedur silicon injection tu, dia bukan buat dengan doktor tau. hoho.
komplikasi terjadi, dan, voila!

so, operasi tu untuk membuang tissue yang dah rosak laa.

kononnya niat nak besarkan penis, tau2 jadi hancur macam tu. aisshhh!
tu pasal la, setiap larangan dalam agama tu, ada alasan dia.
bukan Tuhan larang kita saja-saja tau.

lepas operasi, penis dia semakin mengecil. hoho. hehe.

time tu, yg jadi assistant kepada surgeon, kawan aku si V ni lah.
4 jam jugak la dekat OT.

tu aku gurau dengan dia "aku pun tak pernah pegang penis lama macam tu"

surgeon tu plak cakap macam ni "V, pegang bukan macam tu, tapi macam ni. hurmm.. ooohh? tak biasa pegang ye?"

scrub nurse plak "beza dengan orang yang dah kawin, kalau dah kawin, barulah biasa pegang".

anesthesiologist "hurmm, napa la nak besarkan lagi. ukuran tu tak penting mana, yang penting tu goyangan"

scrub nurse "ooh, dan juga posisi"


V, the P holder. 4 hours yo!



10 comments:

Replay said...

hahahahahahaaa...funny la the nurse & anestheblabla! siap berik advice

Liyana said...

kahkahkah..
surgeon selalu nyembang dalam OT.. kita yg kena operate ni punya la takut.. ko tertinggal something lam perut aku kang..
1st ceasar-sembang pasal parti kat tingkat 3
2nd ceasar- sembang pasal nak keluar dinner kat mana..
aiyoh

sheryzan said...

adoila~~~hahaha

ruffey said...

Replay,
masih byk quotable conversation happened, tapi, hehe, tak boleh dinyatakan di sini.
btw, the patient was put under general anest., so he tak dengar apa2 pun. oopss. ethics. ethics. heheh

kak Liyana,
pernah assist (observe je sebenarnya, menyemak macam tu hahah) 1 ceasar-section. doctor tuh sambil nyanyi. haha.
kalau borak tu, memang mcm2 lah. =)

sheryzan, aku rasa 4 jam tu, boleh masuk record kot. longest duration P holder. hehe

sheryzan said...

haha..yup~~setuju...profesion punya psl~~

P.S said...

is it a cool and stylish act to sembang and sing during surgery coz i saw it in greys anatomy too. ^__^

A+z+i+E = AziE said...

apakah? hehe.. lawok2..

haziah said...

hahaha lawak btol.. ms aku operate kaki pon doc tu crita sal mo join lumba basikal hehehe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

蒜泥白肉Lynn said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社