Thursday, April 1, 2010

delicious

me and confectioneries are inseparable.



so this is a lollipop, as big as my palm, which i so sayang that until now i simpan dengan baik di dalam my own shrine of foods, my fridge. this really remind me of my childhood years, although i don't really remember if i like lollipop that time?
Daim. i like, sedap sedap sedap.

hampir sama, tapi sama sekali tak serupa.
Cokelat Cloud 9 yang murah dan enak, dulu sebijik 20sen jer, skrg aku tak tau brapa. aku beli sebungkus besar teros.
Mars pun feveret aku, walaupun sedikit mahal, tapi aku masih mampu, so? alamak tersombong plakkk.

Ni lah cokelat mahal yg menurut aku, tak sedap mana pun. tapi aku tetap makan, sebab, dia masih cokelat?

nikmat dunia no3. tengok la variety yang ada. ni baru sebagian. masih ada lagi dalam shrine aku tuh. total berat cokelat kat atas ni 2.5kg. hehe. ni lah teman aku di kala gembira, juga duka nestapa. macam mana lah idup aku tanpa cokelat agaknya? hurmm.
terima kasih para orang2 Mayan yang menemukan cokelat.
dulu aku tingkatan 5 harga dia rm5.30 je sepapan.
sekarang rm8.50. hoho.



me and confectionaries are inseparable.



nikmat dunia no2. kalau yg ini memang sure membawa kembali daku kepada memori silam ku. dah la murah, sangat sedap la pulak. rasa cokelat dia yg memang cokelat, dan kerangupan wafer dia yang tiada tandingan. love this very much.

NIKMAT DUNIA NO 1. aku tak tau macamana dorang buat cookies ni, tapi kelazatannya memang tiada tara! aku bawak pi bandung 1 kg kot hari tu. hehe.


p/s- so, korang dah tau la kan sekarang hadiah yang ideal untuk aku? XDDD

7 comments:

P.S said...

saspen je nk tgk ape yg no.1.
tp i agree with u.
mmg wondrous!

A+z+i+E = AziE said...

nak2 daim weh.. nyum2.. =P

T_T plezz....

replay said...

waa...maok sebilik ngan raf!! hahaha..

izafaizah said...

makan coklat x gemokkk punnnnn :( :( :( :(

jeles!

sheryzan said...

totally choc fans la kau tok~~~~all of that~~Famous Amos paling nyaman~~1st time mkn ya rs nak nangissss sbb terlalu shhheeedddapppp~~~~!!! hahaha

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

蒜泥白肉Lynn said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社