Monday, January 11, 2010

Juara Lagu?

aku tak tengok pun, masih nak review kan XD

aku nak review 3 performance je, sbb cuma itu yg baru sempat sedot.

1. Siti Nurhaliza dan aku-tak-tahu-siapa sbg persembahan pembukaan.
di tengah persembahan tu, ada fokus group percussion dgn choreograph yg sgt mabok, ditambah plak dgn bunyi ala2 ayam tuh (yg 'yihaaaa', 'kurrrrr', dan laen2 bunyi). aku sgt tak suka ok, huduh.
pendengaran aku, backup singer ada chord yg false.
lepas tu kan ada part ala2 rock cam tu, hahah. ni lah namany rock sopan. something new? erm, i think i did see something like this by Heliza once upon a time.

2. Stacy
her makeover is HORRIBLE. dgn rambut ala singa betina, adehh. arrangement lagu tak terlalu interesting. props nampak murah.

3. Hujan
Arrangement musik sangat MANTAP. section brass yang wow. tp vokal Noh? dari awal kedengaran goyang. dinamika tak tepat. dekat2 penghujung persembahan, dah mulai tanda2 pancit. macam kurang konsentrasi? Flashmob di bawah tu planned ke takk???

btw, 3 artis kat atas ni favorite aku.

4 comments:

Replay said...

favourite aku menang besar!aizat!yesss aizat!!

axel rose said...

ct dan aku tak tahu siapa...alala...juara lagu taun lepas tu raff..Lan MUH..sbb dia da gaduh dgn MUH trs x jadi betanding 4 AJL ni...pari2 d bawah angin. anyway,faizal tahir is d best for me malam tuh.takut dia pengsan saja sbb dia sakit teruk kan.

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

蒜泥白肉Lynn said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社