Wednesday, December 9, 2009

ha ah

skrg lepak di library. updating blog, take a break from reading some stuff that it was so hard for me to digest, rasa nak rebus je buku2 tu semua, pastu minum air rebusan buku tuh T.T

for some people, lepak di library bukanlah 1 perkara yg cool utk dibuat,
tapi for me, at least it still better lah than to lepak at surau, TAPI TIDUR?

some people plak felt insecure & intimidated by tengok my kerajinan, while for me mereka yg tak belajar lah merupakan orang yg pintar. saye tak macam mereka, that's y i read and learn, coz if i know oredi, napa perlu i belajar lagi kan.

duit baru masuk semalam. yeayy!!! rasa macam nak berada kat tepi ATM machine je sentiasa.
itu lah mesin paling ajaib di dunia, mesin yg boleh mengeluarkan duit ^^

minggu depan selesai rotation di Obstetrics & Gynecology. yeaaayyy! tapi sebelum tu, perlulah menghadapi ujian T.T

i think my Manglish skill is improving, thanx to Zee Avi's song Kantoi that influenced me so much XP
btw i promote did song to my indo's friends & they loved it so much, they even memorize the lyric better than i am. pheww

i have problem in finish watching movies. it took me 4 days to finish watching "The Storm Riders" that i jsut bought the DVD. its sequel nak main dah! after 11 years. hahah.
oh ya, even Ada Apa Dengan Cinta. i borrow the VCD, and watch the 1st disc only. copied the 2nd disc, and until now, tak tengok2 lg 2nd disc. i watch the 1st disc in 2005 XDDD

just cleaning my Facebook. haha. no, i wasn't remove any people that i didn't know on my FB, because there wasn't any. i remove some people that i know, because i am not going to post something on my fb like "i am in love", and some 4hundreds able to see it, and later, talk about it.
(like i use to do. haha)
FB become funnier tau. people tends to post anything on their FB, especially when there were in problems. like 1 person in my fb friends post "rasa macam nak bunuh diri..."
macam aku, aku tak lah bersimpati. malah perkara tu jadi topik perbualan. lol. btw dia tak malu ke letak status macam tu? kalau ada masalah, cerita dekat kawan. bukan dekat FB, walaupun ada ratusan kawan kat FB tuh. kan dah ditertawakann.

so, nak sambung blajarr balik. semoga ujian minggu depan lancar2 saja hendaknya. amin =)

3 comments:

QuantumDecipher said...

setuju ngn ur opinion sal FB status yg suka buat kepala otak merana bila bc... dan yg paling meng'annoyingkan' ak.. bila ada insan yg sngaja mengetagged hamper separuh kawan2 beliau kat gmbr yg langsung xda kaitan ngn kwn2 beliau yg malang berikut..dan sejurus membuka applikasi FB berpuluh notifications yg diterima...dimana bila list tersebut di analisa takda pun nama afdlin shauki membalas komen yg di htr setahun yg lepas oleh kwn yg malang tdi.. kesian kwn berikut..separuh dari hidupnya disiakan begitu saja kerana masanya telah dihabiskan dgn meng'untagged' kan namanya dan mendelete request dari kwn yg mengajak main mafia dan menanam pokok bunga di taman larangan FB....

*terpenat pulak menaip pjg2..cth essay manglish yg 75% keatas ni..*

Dayangku Nuraini Wahed said...

haha itu sbb dia saja mau attention...

anyway, cool apa lepak library. that's what we always do hahaha

oranglidi said...

pegh. lepak library apdet blog? ke ushaaaaa cewek? hehe