Sunday, November 1, 2009

yo yo yo

kau maen yoyo? aku maen. dulu time form 2 lah, boleh tahan jaguh.
Split the Atom? Roller Coaster? Boing Boing? Shoot the Moon? smua aku reti.
tapi yoyo bukanlah benda yang aku nak cerita kali ini.

seriesli, aku dah started to get annoyed by some people, disebabkan oleh status2 mereka, yang mana menurut aku, menjijikkan.
paling tak tahan, ada sorang ni, status dia lebih kurang begini maksud
"macam dah takda guna maen fb, bila tulis status, tiada orang komen pun... hurm..."
pathetic org macam tu. org tak komen status dia pun nak buat status.
terus aku HIDE dia dr fb aku
nak REMOVE, dah terlanjur add, lagipun, walaupun bukan 'kawan', tapi tetap kenal.
aku sedar yg aku ni baik bersifat esklusif terhadap mereka yang bergelar kawan.
sebabny, jarang2 org akan kata aku ni baek, sebab aku tak banyak kawan lah, sebab belum sampai 2000++ kat fb tuh XP. haha.

tapi kata kawan aku, kalau fren sampai 2000 lebih, baek buat fanpage! haha

errr, k arr. nak sambung tidur dulu.








4 comments:

anasolehah_7 said...

Salam ruffey,

Tertarik dengan orang yang mempunyai masalah "attention-seeker".

Sama juga dengan blog, ada yang penah tulis, lebih kurang maksudnya berbunyi macam ni "Malas nak tulis blog lagi, takde sape komen pun"

Kena refresh maksud dan niat sebenar kenapa perlu buat sesuatu.

Susah untuk kita tarik orang meminati kita, itu luar dari kemampuan kita.

Tapi kita boleh ubah attitude dan cara fikir kita kepada lebih positif dengan niat yang ikhlas. Sama ada orang tertarik atau tidak itu cerita nombor 2

Wallahualam, huhu panjang lebar lak daku komen di sini~

jennyngeian said...

i have like 3++ friends all over the world. a results from addicted to Sorority Life game. kawan yg betul2 kawan is below 80. yang memang rapat dan kenal

~|r|a|n|d|y|~ said...

ada jugakah org mcm tu?
apa dia ingat dia hot ka????
diva????
plz la~
duh~

Henry LeE ® said...

cerita pasal yoyo ni, ko tau skrg budak2 di singapore main yoyo balik... heran ni. Dia punya trend pandai stop pandai naik balik... ntah ntah nanti budak2 main guli balik kot.. buang jak psp gameboy dlm locker... haha