Thursday, September 17, 2009

make sense?

dulu agak macam bodo ar word verification kat blogspot nih.
aku kadang rasa nak hempas je komputer ni sebab slalu masalah nak baca and retype word verification tu. (i have problem with my eyesight, thankyou)

tapi sebab aku pakai MacBook yang mahal ni kan, jadi tak sampai hati lah (perlu ke?)

lately, word verifications macam make sense tau.

ni ada beberapa yang aku capture


bahasa Tamil?





blogspot goes Malay word Mantap?





blogspot goes chemistry FERRIC?





Blogspot spell it wrong. it is BULLSHIT





The Best Lah!!!


p/s: entri sebelum ni igt nak buat lawak, tapi kalau tak sekolah kat matrix labuan, memang takkan paham laa=p



8 comments:

haziah said...

hahaha nice one!!! ko nya minda nih mmg maju ke depan raf!! haha kalo ko x tulis mesti aku x pernah pick up hehe

Nivvy said...

ruffey.....lawak dow!!!haha....

terutama yg last 1 tu...ko kalau benda2 mcm ni memang cepat pick up!!!!haha

oranglidi said...

uih,, smangat nye lu capture itu smua. hehe.

areQue said...

huhuhu..

ruffey...akak pon tak suke ngn word verifikasi nih...ahahahhahahah

menyengalkan!!!!

solamat hali laya dik...kuikuikui:P

A+z+i+E = AziE said...

ahakz!! wut da last pica word meann???

A+z+i+E = AziE said...

lupe2... slamat ari raya tuan Dr. Raf.....

ruffey said...

haziah, bukan maju kedepan tu, masalah membaca sebenarnya. haha

nivvy, lawak ke? hehe

oranglidi, semangat itu perlu, untuk menjana belia cemerlang, gemilang, dan terbilang. apakah? hehe

areQue, sgt2 menyengalkan, tapi itu antara cabaran yang perlu dilalui, utk, err, drop a comment?

aZie, yg last tu, takda maksud pun, aku dah cek kamus, mmg takda. salah baca tu =P

ruffey said...

haziah, bukan maju kedepan tu, masalah membaca sebenarnya. haha

nivvy, lawak ke? hehe

oranglidi, semangat itu perlu, untuk menjana belia cemerlang, gemilang, dan terbilang. apakah? hehe

areQue, sgt2 menyengalkan, tapi itu antara cabaran yang perlu dilalui, utk, err, drop a comment?

aZie, yg last tu, takda maksud pun, aku dah cek kamus, mmg takda. salah baca tu =P