Tuesday, September 29, 2009

Fuiyooh!

almamater



pestaim aku buat gambar terbang-terbang nih. cantekk gaakk (menurut aku)



kawan-kawan sekolah kumpul lagi^^ banyak yang dari Sabah datang, meriah!



Tinggal kenangan. Coaster sekolah yang banyak berjasa, dulunya berwarna biru. setelah di recon', jadi maroon. tak lama kemudian, datang bas SBP yang cantek itu, coaster lama pun dilupakan. terbiar...
Pepatah seorang senior menyatakan "jangan jadi seperti coaster biru, luar buruk, dalam pun buruk. jadilah seperti oreo, walaupun itam di luar, tapi putih dan manis di dalam"

15 comments:

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak karamu

A+z+i+E = AziE said...

retro gler r.... hehe...

oranglidi said...

coaster tu lu remukkan ke???

haha.. wa pn merindui smua blog. haha. cis.

gambar terbang memang smart kalu tmpat yg smart. hehe.

best lu dpt jmpe geng2

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

gua nak ajak lu mai lepak blog gua..kalau rase blog gua boring,gua x kisah lu nak maki..=)

ruffey said...

Pak karamu,
Salam =)

Azie,
mesti! hehe. tak sangka we ol dah 23, bila jumpa balik, rasa cam 17 je, cam tak berubah, cam tak pernah pisah^^

oranglidi,
tak aih, bukan aku tuh. hehe. best gak ar, dah la aku slalu raya kat bandung je. huhu.
ko tak jumpa geng ek tahun ni? sibuk pindah? =P

syed mohamed bin syed hassan,
takda benda aku nak maki. heheh.
jemput2 gak ar lepak blog aku =)

jennyngeian said...

aku tak sanggup pegi skolah lame.sebab pernah terbakar siling kelas.sijil spm pun tak amik lg

Nivvy said...

betul2...hehe (pepatah tu)

oranglidi said...

jenny, lu biar betul! lu bakar siling ke? hehe.

sijil spm pnting weh time nak kerja

ruffey said...

jenny, kawu skolah mana dolok? dahsyat na juak kau tok ehh!
ku dolok curi pita magnesium kak ya bakar kat dorm, kacak oh! tapi sik la sampai bakar bilit. hahha

kenak kawu sik ambil gik sijil ya, kena black list ka? ka sik byr hutang kat skolah gik? heheh

Nivvy, kreatip kan senior aku. huhu

oranglidi, kalau dah ada degree, sijil spm masih perlu ke? aku tak tauu pun.

oranglidi said...

perlu lah!

petronas mintak haritu. cis.





keja pam minyak pun nak sijil.


tp memang nak lah.

oranglidi said...

blog lu smakin lame smakin meriah weh. best a. ade gambo byk2. kalu ade ksempatan, ltak a plak gambo lu kat indonesia weh. nak jugak wa tinguk2 indonesia.

hehe.

oranglidi said...

takpun lu letak gmbor labcoat. haahhaa

ruffey said...

ooranglidi,
oh, kalau camtu aku carik dulu, tak tau letak mana dah. heheh

byk gambo pun, sbb mls nak menaip jee, tp tetap menarek kan? =P
aku tunggu peluang nak jumpa ko, ambek gambo, pastu upload kat blog aku je ni. heheh

aku slalu ambek gambar kat my happy place je, or with people that made me happy je.
gambar kat indonesia? hurmm. neither kot yg aku nyatakan kat atas tu. aku tak bergmbar ar kat sana...

gambar labcoat? aku teringin sgt2 pinjam dslr kawan aku, pergi ke crime scene of crime of labcoat, pastu snap byk2 12MP, upload kat blog ni, baru cam mukaa. hahah

SePuLaH said...

Kenangan terindah...
Rindunya tim kena buli time Form 1 dulu. Oh ya, yang baju hitam tu sepa?Xkenal la...

oranglidi said...

haha. gambr wa nk wat ape. lu x nak pun brgambor dgn wa bile dah jmpa. hehe.

ooo ptut la..