Monday, August 24, 2009

sorry

.
.
.
.
.
.
.

seems to be the hardest word??

tak la. sorry tu dah macam tak da makna dah, sebab org sesuka hati guna tanpa mengertikannya.

kat entri kali ni,

aku nak say sorry (from the bottom of my heart tau, ikhlas nih) sebab blog aku ter set 'private' plak.

aku igt nak set supaya only the chosen few je boleh akses, tapi aku tak reti plak, trus ter set cuma the chosen one (baca-aku) yang boleh akses.

so aku dah open balik.

nanti aku bljr ar set spaya org2 tertentu je leh baca k.

3 comments:

oranglidi said...

haish. patutlah.. penat wa tunggu nak bukak ini blog.

DanDarby said...

am i one of the chosen few?

n u r i d r i n said...

i want to be the chosen few, kalau la boleh.
;)