Tuesday, August 25, 2009

kate kawan aku...

"ngapain tuh anak-anak? malu-maluin diri sendiri aja, makai jaslab di sini..."


kate kawan aku, yang tak pernah sama sekali membaca blog aku,
sambil menunjuk ke arah dua orang gadis yang tidak begitu jelita sedang menolak troli di sebuah shopping complex versi murah sambil memakai lengkap dikancing rapi kot bewarna putih itu...

p/s- hehe. msg tak kesampaian rupanya. lalalala

p p/s- terjemahan "budak-budak tu buat apa? memalukan diri sendiri sahaja, pakai kot makmal di sini"

p p p/s- translation "what are they doing? they are so embarrassing themselves, wearing labcoat here"

4 comments:

DanDarby said...

nda paham apa ko tulis but mesti ada kena mengena dgn 'ayat kesukaan ko'...lab coat

oranglidi said...

haha! lab coat girl

crimsonskye said...

Haha... aku rasa macam kena tambah lagi satu lagi signboard kat public places ni: NO LABCOAT ALLOWED!

ruffey said...

dan, semestinya. hhehhe

orang lidi,
boleh buat geng tuh. hahha

crimsonskye,
jarang2 ko buat lawak eh? hahaha. lawak weh hehehe