Monday, August 31, 2009

inilah raf



jadi, ini adalah gambar aku. bagi mereka yang masih meneka-neka seberapa handsome kah aku, cuma begini sajalah ke-handsome-an aku. tak mengecewakan bukan?

hahahah

p/s- this photo was intended to be used for my degree scroll, as requested by the faculty.




*this entry was edited, for my own safety reason. ahhahaha =P. aku tukar dah gambar tuu, gambar asal dah di remove*

12 comments:

oranglidi said...

WOI! GILE HENSEM!!

macam pelakon drama Korea!

A+z+i+E = AziE said...

fb pic?? =)

oranglidi said...

ala.. da tukar plak..

ruffey said...

azie, yep. hehehe.

oranglidi, tukar la wei, dah ko kate ensem cam plakon korea, segan aku. hahahahhh

oranglidi said...

nk sgan apo nyo bahh. hehe.. rilrek2 je..

muke lu mmg ade karisma seorg doktor..

ruffey said...

oh ye oranglidi, btw gambar ari tula yg aku cerita pasal aura tuh. hahahah

amethyst said...

b4 dis ko ltk pic aper? bdw, i'm on probation, but yeah considered my 1st job ehhehe

A+z+i+E = AziE said...

hehe.. nice tongue... n lip also... jz like a girl... hoho!

ruffey said...

amethyst, the photo was yg itam putih kat fb tuh. hehe

azie, if like a dirl, mestila girl yg tak sopan kan keluar lidah cam tu. haahhhaa

pReciOus shaRihaNa said...

ala.
xsmpt tgk d real one.

bonneyaim said...

u have a sexy lips!

Razman said...

selsema babi pun takot tgk mask ko..