Monday, August 3, 2009

hehe

terjumpa blog ni di google.

silalah baca.

tapi blog dia lebih sopan la dibanding blog aku. dan takda kontroversi.

oops

6 comments:

zeq said...

hahaha... lemah lembut bahasanya...

balik indo ka sdh?

NIVYANFAZZA said...

sentapss mereka-mereka itu!haha

crimsonskye said...

Aku baca semua entri2 labcoat itu, but I don't ever recall commenting on any of them, so here goes.

Secara logik akal pun dah boleh fikir it's a VIOLATION and a blatant disregard for health concerns. Macam mana smokers should never smoke in public, macam itulah lab coats should never be worn in public places. Bukan itu memang dah termasuk dalam mana2 rule pasal pemakaian lab coat ni?

Jangankan nak cakap pasal pakai lab coat di luar lab, even labcoat yang memang pakai kat dalam lab tu je pun kalau nak diikutkan sepatutnya sehari tu kena dekat 10 kali tukar kalau betul nak mengikut standard kebersihannya. Betulkan kalau aku silap, tapi yang aku pernah baca they even have special laundry untuk orang2 yang pakai labcoats ni.

ruffey said...

zeq,
blm lg. minggu dpn. hehhe.

nivy,
tak kot, dorang dah tak masuk blog ni dah. heheh

crimsonskye,
yep. ko baca semua entri tuh? heheh.
ur comment, thats so right =D thanx tau sbb dah comment

Kelapa...Pecah said...

wah..wah..wah.. dah up grade dah....

kalau bahagian rujukan web aku bagi markah penuh la dekat kau...
sebab setiap isi coretan kau ni ada point yang mnatap.. HARUS di ingat bahawa isi penting di sini ialah.... HINDARI LAB COAT DI TEMPAT MAKAN>>>>wakakakak...

tapi betul ni aku tak tipu....aku pernah jugak blajar pasal etika pakai labcoat ni masa kat sikul dulu sebab aku punya guru kimia ialah x forensik nye orang.. dia cakap yang labcoat ni ada baik dan buruk... kalau salah tempat pun tak leh pakai. macam ko cakap la kan.. KUMAN....KUMAN...KUMAN...

memang smart la pakai lab coat tu tapi pikir la baik buruk dia...
wkaak

credit for u ruffy...
(adeh komen aku ni dah macam karangan la plak kan)....

ruffey said...

iyek,
mestila mantap part rujukan dan citation, sbb aku kan dah buat minor thesis, siap guna EndNote dgn format citation "Vancouver Style" lg.

ko igt akademik je perlu rujukan yg mantap? begitu juga gosip2 terkini tau. hehe