Wednesday, July 22, 2009

udah dulu yaah

sekarang sedang bercuti, sedang bersenang-senang.

fikiran pun lapang.

bila fikiran lapang, tiada inspirasi untuk menulis.

jadi, blog ini akan sepi buat seketika.

kalau kamu ada idea mahu aku tulis tentang apa, beritahu aku.

salam

10 comments:

crimsonskye said...

Ko balik labuan kan? Habis cuti nanti aku nak ko cerita pasal pulau tercinta tu.

M.E said...

Please stop about the lab coat issue.
It's HISTORY!
Jgn la minta maaf but in the end, all you want to do is DISS.

ruffey said...

bibah, boleh =D

M.E.
hehe. ok. aku minta maaf pasal dah buat org marah, bukan pasal pendapat aku ttg isu itu. k. kalau tak aku dah remove semua entri yg berkaitan.
rajin gak ko cek blog ni? terima kasehh daun keladi.
o.k, aku akan cuba berhenti, sbb dah bosan plak. =P
lagipun, history? tak lah. sampai skrg aku masih nampak. hehe

M.E said...

Err, x marah kot. Sbb smua org ade pendapat?
1st time check. Baru tahu. Ingat da over, ade lg plak psal itu. Nampak tp x tegur pastu mengumpat je? Hmm, AMUSING

pReciOus shaRihaNa said...

not history yet?!?
laaaa. x reti2 bahasa gak rupenyer.
huhu.

*aku bukan mencurah minyak.mekaseh*

=P

M.E said...

Lol, obviously not everyone read this place?
Ckp sorok2 mana org tahu. Jgn kutuk2 org ye, x baik.

ruffey said...

=P
M.E

bheheh. tak sorok la. blog ni boleh di google pun.


tak ngumpat laa. ke dah ngumpat? hehe definisi mengumpat apa ek?

btw, entri ni bukan pasal lab-coat punn. entri yg kat bawah tu ye lah kot..

huhu.

nak berkenalan boleh?

M.E said...

=="
Just because it's in the library, doesn't mean it's NOT hidden.

Mengumpat eh? I don't know, GOOGLE it?

I think it didn't matter where I post my comment as long as the message received?
And oh look, you READ them after all.
Mission accomplished

=]

M.E said...

Like I said, tegur itu pn ade cara and tempat.
Drop the issue.
I don't read your blog.
P/s: sorry klau kata2 kasar?

ruffey said...

aku bukan nak menegur, aku cuma nak bercerita.
kalau iya pun ada cara dan tempat, macamana tuh?

hhahaha