Saturday, July 25, 2009

secret admirer? ke stalker?

-edited-

semenjak dua menjak ni, ada pembaca setia blog aku yang rajin-rajin menjenguk blog aku untuk, err, tak tau lah.

stalking aku kot?

dia menggunakan alias M.E.

dia mengenali aku, aku rasalah.

aku rasa dia bengang dengan banyak entri aku, yang menyentuh tentang, err, 'you-know-what'. (benda tu bewarna putih, dan bukan untuk dipakai di restoran makanan segera yang menjual ayam goreng yang sangat sedap)

apa-apapun, aku rasa terhibur, sebab walaupun dia seperti tak menyukai apa yang aku tulis, dia tetap rajin melawat blog aku. hehhe.

waaah. stalker nihh.

hahah


-extra-

M.E. kata, dia tak baca blog aku. aku rasa dia cuma baca komen kat blog aku je kot. hehe

tak semua entri cerita pasal labcoat, tp dia cuma komen kat entri berkaitan? dia baca semua entri aku ke sebenarnya?

kepada, M.E., jgn lupa bookmark blog ni tau, tak pun ko hafal la alamat blog ni. senang2, ko cek la blog, mana tau len kali aku cerita pasal stetoskop plak, tak pun speculum ke?

11 comments:

Anonymous said...

Perasan lagi

ruffey said...

hahha.

aku suke. blog aku. ko pun stalker erk. aku baru upload tak sampai 10 minit, ko dah komen.

tq, tq.

Anonymous said...

Baeklah cik abg!
Baca pon slh, x baca pon slh?

ruffey said...

tak la, tak salah sama sekali.

kalo salah dah lama aku set private, atau pun disabling anon-comments.

terhibur malah, sebab perasan ada stalkers, atau pun followers (Tak kesah likers atau haters) [betul ke b.i. aku??].

lol.

kalau rajin, promote la dengan kawan2 ko skali, biar hit blog ni meningkat, nanti boleh pasang iklan, pastu dapat income. hhehe

Anonymous said...

x kisah about your blog pon.
Berhenti je la tentang labcoat itu.

oranglidi said...

ahahaha

NIVYANFAZZA said...

haha.....meletops tekiding....bagus arr ada orang ambil berat!!!hehe

A+z+i+E = AziE said...

erk??

ruffey said...

Puan Anon (ke Tuan?), tak kesah tapi baca? sentiasa cek untuk baca komen2 terbaru? tak kesah la sangat. heheh.
aku brenti la nanti kalau dah bosan.

oranglidi, jom kita gelak sama2. hahahah

nivy, tu la kan. dah glamer skrg (nanti mesti ada komen dr anon, kata "perasan".. hehhe)

azie, ko tak paham ek? takpe. ni cerita panjang. bermula november 2008. hahah

pReciOus shaRihaNa said...

sure org tue dok hot je kt ko kn.
haha.
kacian dia!

btw, how was d lil reunion?
sedey x dpt join.
=(

Jue said...

aku juga stalker..erkk raf stalker ko ni begitu emosi sekali..aku baca aku plak yg emo