Sunday, May 3, 2009

too much stupidity in one day

kelmarin, terlalu banyak kebodohan (mengikut pertimbangan aku / based on my judgement) manusia aku hadapi.

rasa nak sepak terajang je sorang-sorang.

tapi, tak mampu laa.

aku lebih suka biarkan mereka dengan kebodohan mereka sendiri, sebab tak dapat diselamatkan dah, selain tu, ada jugak bahan untuk aku tulis dan upload-kan ke blog aku ni, biar tambah sensasi.


err, entri ni preview je k, nanti aku upload cerita dia.

skrg aku tgh hepi2 je, napa la nak sesakkan minda dgn kebodohan org, baik fikirkan kebodohan diri sendiri. hoho

tapi aku tetap nak cerita gak nanti. tungguuuu

No comments: