Sunday, February 15, 2009

Syapiei men OpenTag

5 tabiat burok anda ketika sekolah

- ponteng kelas lepak kat dorm, kalau kantoi dgn warden, pura2 sakit. (letak bungkusan ubat dan botol air tepi bantal, selubung dgn selimut, pura2 tidur. lol)
- melawan cikgu
- meniru waktu ujian
- ponteng prep petang/malam/pagi
- outing curi


3 favourite subjek anda, kenapa??
- Kimia - sebab aku among favorite student cikgu kimia. hik
- Matematik Moden -> sebab boleh dapat A walau nda belajar
- Fizik - sebab senang

3 subjek yg anda xsuka..kenapa??
- sejarah - sebab bosan?
- biologi - sebab tak rasa macam sains
- PJK - sebab cikgu dia jahat, sama tiada subjek pjk dalam SPM

menarik pada kamu??
- magnet?

kamu paling suka??
- cokelat

anda tidak boleh hidup tanpe??
-nyawa...

setiap malam sebelum tidur, sape yg anda hubungi??
- Tuhan... berdoa...

tag rakan anda( tag ntah ape2 ntah...sila2 la)
- Dayang, sebab dia rajin tag aku. dia mesti buat.
-Randy pun.
dan sesapa rajin buang masa buat, silakanlahh


1 comment:

pReciOus shaRihaNa said...

cesss.
fav FB,bangga!
;p

aku pn slalu pura2 ltak ubat tpi katil n pura2 tdo.
lol.

ohya,
aku nak tau gak sapa FIRST LOVE ko~!
nak tau!
nak tau!
nak tau!

hikhiik.