Tuesday, September 9, 2008

entri bergambar

1st time aku merajinkan meng-uploading gambar2. tapi takde kaitan, random saje.
tengok2 la ye, komen skali =D
(tetiba slang a jd e ni. lol)





ini adalah gambar utk menjawab persoalan oleh pie dan sharihana di entri sebelum ini.
tak percaya lagi aku ada 6 pack? tengok betul2 neh! =P





ini meja aku.
ini bukan ilusi optik ataupun hasil olahan photoshop.
ini memang meja aku.
semak, kan?
tp sudah kasi kemas la, nda jua aku biar macam ni. ini pun sebab baru balik cuti. hikk







learning medicine is hard, tough, & heavy.
buku tu mmg hard cover, tough (never ever try to bend it), dan heavy pun. 3 - 4 kg buku tu.
2754 pages, belum termasuk index.
ini baru satu textbook, blom textbook2 yg lain.
tapi tak la baca dari kulit ke kulit. hik





gambar asrama waktu jalan2 di skolah cuti hari tu. rindu la plak.






ini gambar lobster tau, bukan naga. besar kan? sadap woo






cantek kan.
lokasi - pantai kat labuan.
claimed by my friend i photoshopping this 2 photos.
i did not! pakai camera kat handphone je





tapak kaki apa nih??? seram aku





a drawing by me =D

8 comments:

Pullah said...

Pak...
Emangnya ganteng ngak di sana? Pulang enggak ke Labuan??
Pulangnya kapan?

~|r|a|n|d|y|~ said...

sepul...
ko la plg hebat!!
hahaha...
Ruffey... bla lg ko blk?
t kita wat tour p skul...
rindulah~

pie said...

6pack a...ak igt beg suda td...tp nmpk mcm gitar ja

pReciOus shaRihaNa said...

doibha!
6pack kunun.
sia2 je aku dtg klam kabut.
hohohoho.

kim slm ah meja mu tue.
ilang suda 1 point mu kn jadi calon terbaik ku.
wakakaakakakak.

owh.
ur drawing tu napa?
sapa yg buat ko frustrated smpi bleeding tue?
d ambil suda hati mu???
huhu

:-P

pie said...

mana gmba skola lama mu?SAS

ruffey said...

pullah
lu sih, nanya nya skrg, coba kemaren agustus, ada gw di labuan. skrg udah mulai sem baru lagi. bete bgt nih

randy
bila tu ah randy? hoho
aku besa cuti bulan 8 adala aku menapak di labuan tu. mau jugak =D

pie
aku tau ko mmg jelez =P

sharihana
alah pah, baru satu 1 poin. masih ada 867,254 point yg ko suka pasal aku lagi, cam na tuh?

pie
zaman di sas tu blom pegang camera sendiri bah.
kalau mo liat, liat la di majalah skulah =P

pReciOus shaRihaNa said...

hoho.
byk lak poin mu tuh!
susah jua tu kan.

Dayangku Nuraini Wahed said...

rindu labuan!