Wednesday, July 2, 2008

I'm back babeh, and tanned

harga minyak naik
harga tambang pun naik
aku lebih rela jalan kaki ulang alik rumah aku ke kampus
hasilnya aku pun tanned
setelah sentiasa sunbath dlm perjalanan

i'm tanned

3 comments:

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

wow.
tanned!
hot~sexy!
i lyk~

LOL.

:-P

BoZaki said...

Hmm, harga minyak naik teruk juga di Malaysia sini shan. Ko ada update tentang politik malaysia ka. Skrang obviously semua benda di malaysia tipu.

hari tu ada Anwar dan dato Shebry buat live debate kat tv, totally defeat ni dato Shebry tapi besoknya, Berita harian buat laporan yang berbeza tentang debate tu.

Aku tak percaya goverment sudah.

betul cakap Anwar " harga minyak naik, yang sokong ahli parlimen BN dan bukannya rakyat".

Aku rasa kalau esok buat pilihan raya, BN tak menang satu kerusi pun.

Hish hish ( sedang tension)

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

oiiii!
where r u?
bilang mau mlawat kami cni.